Ny medlem

I vår klubb är bilden i fokus.
Det betyder att vi inte direkt känner några gränser för vad som är en bild. Det kan vara svart/vitt eller färg, djur & natur eller gatufoto, porträtt eller stileben, manipulerade eller puristiskt orörda bilder.

Broschyr om EnskedeFotoKlubb

Kameran
Det spelar ingen roll hur bilden kommer till, det bör ju vara en kamera men sedan spelar det ingen roll. Digitalt eller film (sk analogt), storformat eller småbild, fullformat sensor eller iPhone, proffs- eller amatörkamera.

Möten
Vi träffas andra tisdagen i varje månad och tittar på fina bilder, lyssnar på intressanta gästfotografer och pratar om foto. Våren 2021 har vi medlemsmöte 12 januari, 9 februari, 9 mars, 13 april, 11 maj och 8 juni.

Intressegrupper
Utöver våra månadsmöten bildas intressergrupper av medlemmarna själva när behov finns. Ibland presenterar grupperna sina framgångar och erfarenheter på något klubbmöte. Detta är ett sätt att ta till vara alla medlemmars intresse.

Intresserad?
Är du intresserad av att bli medlem i EFK har du möjlighet att besöka oss två månadsmöten innan du bestämmer dig för medlemsskap. Kom då gärna lite innan så vi hinner säga "Hej". Lokalen är öppen från 18.30. Observera att vi i juli och augusti har mötesuppehåll!

Medlemsavgiften

Se Om oss.

Hantering av personuppgifter enligt GDPR

Intresseanmälan

Vad heter du:
Din adress:
Postnr:
Ort:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress:
Vill du bli kontaktad?:Ja Nej 
Vad intresserar dig?:
Din födelsedag (ÅÅ-MM-DD):
Meddelande till oss:
 


Nästa klubbmöte

Mer informationGöran Segeholm om bilder

Varför ska man ta bilder?

Se videon här

Copyright © Enskede Fotoklubb : info@enskedefotoklubb.se cookies copyright